idag..

Inte mycket händer häromkring.. var o köpte julgran igår, en vit sak :-) Blå och rosa kulor, blåa led ljus ;-) MEN idag när barnen är hemkommen och vi ska klä den så funkar inte lamporna ! så vi får gott åka tillbaka imorgon för att byta dem.. surt sa räven men vad gör man ?
Snyggt kommer de nog bli, haha lite kitshigt (stavning?) kommer de nog bli iaf haha :-D Men vi är inte precis som alla andra så en traditionell grön gran med röda kulor o silverglitter är inget för oss !

Annars då? Räknar ner tiden gör jag ! 12 dagar kvar till Dr Who christmas special ! cant wait ! Är så ledsen över o inte ha ett enda avsnitt kvar att se.. Helt galet fantastisk serie, första avsnittet jag såg hos angiie tänkte jag men va i h*te.. va äre här för skit ? MEN hade inget att göra en kväll så började kolla.. efter 2 avsnitt var jag fast och löpte igenom 5 säsonger på bara nån dag.. kollade hela nätterna ! sån otroligt fantastisk serie alltså!
sen att doktorn är knäpp, stissig helt virrig, tar saker som dem kommer utan en igentligen plan och att han är  alldeles alldeles underbar gör ju inte saken sämre ;-P FAST jag gillar fortfarande doktor nr 10 mer än nummer 11(som det är nu)! han är "min" doktor.
Här är Doktor nr 10 <3
och doktor nummer 11 :-)
Att det "byts" doktor beror på att när kroppen han "använder" dör så "regenerates the doctor" (haha kan inte komma på ett svenskt ord?). Alltså han byter kropp, utsida, utseende medans insidan är densamma. Han är alltså samma person på insidan med ett nytt utseende.
ne ni måste kolla på serien för att förstå den är magisk! Tänk bara en doktor som flyger runt i en tidsmaskin och räddar världen från Aliens ? kan de bli bättre :-D
Här är The Tardis tidsmaskinen ! Varför ser den ut som en "policebox" kanske ni tänker ? JO (om jag inte minns helt fel) så beror det på att för länge sen så kunde Tardisen faktiskt smälta in i omgivningen, typ som en kameleont .. Men den funktionen "hakade" upp sig och just precis då var den förvandlad till en policebox.. därför ser den nu på heltid ut så :-P (fråga angiie om ni vill ha en normal smart och fantastisk förklaring till varför eller nånting med Dr Who hon är expert).
iaf.. Torchwood är även det en fantastisk serie som angiie fick mig att börja kolla på :P Det handlar också om att bekämpa Aliens, tidsresor och annat roligt (torchwood och Dr Who hör även ihop lite ;-P). KOLLA KOLLA !
Båda serierna är helt grymma och nya sösonger kommer 2011! LÄNGTAR!!
nej nu ska jag sluta med babblet, är inge vidare på att förklara saker men men :-)
//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0